Enologia (2003) |
Assignatures |
VINS ESCUMOSOS I GASIFICATS |
Planificació |
DADES IDENTIFICATIVES | 2009_10 |
Assignatura | VINS ESCUMOSOS I GASIFICATS | Codi | 19042101 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 2on | |||||
Descriptors | Crèd. | Crèd. teoria | Crèd. pràctics | Tipus | Curs | Període | ||
6 | 4.5 | 1.5 | Obligatòria | Segon | Primer |
Competències | Objectius d'aprenentatge | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Metodologies :: Proves | |||||||||
Competències | (*) Hores a classe | Hores fora de classe | (**) Hores totals | ||||||
Activitats Introductòries |
|
1 | 0 | 1 | |||||
Sessió Magistral |
|
33 | 49.5 | 82.5 | |||||
Seminaris |
|
6 | 0 | 6 | |||||
Resolució de problemes, exercicis a l'aula ordinària |
|
5 | 10 | 15 | |||||
Pràctiques de camp/sortides |
|
4 | 8 | 12 | |||||
Pràctiques a laboratoris |
|
15 | 15 | 30 | |||||
Atenció personalitzada |
|
1 | 0 | 1 | |||||
Proves de desenvolupament |
|
3 | 3 | 6 | |||||
(*) En el cas de docència no presencial, són les hores de treball amb suport vitual del professor. (**) Les dades que apareixen a la taula de planificació són de caràcter orientatiu, considerant l’heterogeneïtat de l’alumnat |