2009_10
2009_10
2023_24
2022_23
2021_22
2020_21
2019_20
2018_19
2017_18
2016_17
2015_16
2014_15
2013_14
2012_13
2011_12
2010_11
2008_09
2007_08
2006_07
Guia docent
Facultat d'Enologia
A
A
A
català
Ensenyaments
Grau
Grau d'Enologia (2009)
Grau de Biotecnologia (2009)
Màster Oficial
Enologia (2006)
1er Cicle
Enginyeria Tècnica Agrícola esp. Indústries Agràries i Alimentàries (1997)
1er i 2on Cicle
Biotecnologia (2005)
2on Cicle
Enologia (2003)
Biotecnologia (2005)
Assignatures
ENZIMOLOGIA
DADES IDENTIFICATIVES
2009_10
Assignatura (*)
ENZIMOLOGIA
Codi
19051102
Ensenyament
Biotecnologia (2005)
Cicle
1er
Descriptors
Crèd.
Crèd. teoria
Crèd. pràctics
Tipus
Curs
Període
Horaris i dates d'examen
6
3
3
Obligatòria
Segon
Primer
Modalitat i llengua d'impartició
Prerequisits
Departament
Bioquímica i Biotecnologia
Coordinador/a
AROLA ARNAL, ANNA
Adreça electrònica
enric.olle@urv.cat
ferran.conill@urv.cat
gerard.pujol@urv.cat
anna.arola@urv.cat
Professors/es
OLLE CORBELLA, ENRIC
CONILL RIPOLLES, FERRAN
PUJOL SAEZ, GERARD
AROLA ARNAL, ANNA
Web
http://moodle.urv.net/moodle/login/index.php
Descripció general i informació rellevant
L'enzimologia tracta de l'estudi dels enzims, la seva nomenclatura, classificació, purificació i les bases de la catàlsis enzimàtica.
Competències
Objectius d'aprenentatge
Continguts
Planificació
Metodologies
Atenció personalitzada
Avaluació
Fonts d'informació
Recomanacions
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent