Guia docent Facultat de Lletres |
català |
Antropologia Social i Cultural (2001) |
Assignatures |
ALIMENTACIÓ I CULTURA |
Avaluació |
DADES IDENTIFICATIVES | 2010_11 |
Assignatura | ALIMENTACIÓ I CULTURA | Codi | 12102203 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 2n | |||||
Descriptors | Crèd. | Crèd. teoria | Crèd. pràctics | Tipus | Curs | Període | ||
6 | 4.5 | 1.5 | Optativa | Segon |
Competències | Objectius d'aprenentatge | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Descripció | Pes | ||
Seminaris | Síntesis dels debats | 20 | |
Treballs | 4 Preguntes breus per avaluar comprensió lectures obligatòries de cada unitat temàtica Desenvolupament d'un treball teòric i/o pràctic |
40 40 |
|
Altres | Per poder seguir l'avaluació continuada, cal assisitir a classe. Amb una justificació prèvia a l'inici de curs, es pot valorar fer una avaluació alternativa. |
||
Altres comentaris i segona convocatòria | |||
L'assistència a classe té caràcter obligatori (75% de les classes presencials) |