Enginyeria Tècnica Agrícola esp. Indústries Agràries i Alimentàries (1997) |
Assignatures |
OPERACIONS BÀSIQUES I TECNOLOGIES D'ALIMENTS |
Avaluació |
DADES IDENTIFICATIVES | 2010_11 |
Assignatura | OPERACIONS BÀSIQUES I TECNOLOGIES D'ALIMENTS | Codi | 19031010 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Crèd. teoria | Crèd. pràctics | Tipus | Curs | Període | ||
15 | 7.5 | 7.5 | Troncal | Segon | Anual |
Competències | Objectius d'aprenentatge | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Altres comentaris i segona convocatòria |
Els percentatges anterirors es refereixen al sistema d'avaluacio continuada, que és el recomanat. En segona convocatòria es realitza una prova escrita que té un pes del 55%. Pràctiques: 30 % (nota assolida durant el curs); Treballs: 15% (nota assolida durant el curs). |