Enologia (2003) |
Assignatures |
CULTURA VITIVINÍCOLA |
Planificació |
DADES IDENTIFICATIVES | 2010_11 |
Assignatura | CULTURA VITIVINÍCOLA | Codi | 19042012 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 2n | |||||
Descriptors | Crèd. | Crèd. teoria | Crèd. pràctics | Tipus | Curs | Període | ||
4.5 | 4.5 | 0 | Troncal | Primer | Segon |
Metodologies :: Proves | |||||||||
Competències | (*) Hores a classe | Hores fora de classe | (**) Hores totals | ||||||
Activitats Introductòries |
|
8 | 0 | 8 | |||||
Sessió Magistral |
|
18 | 18 | 36 | |||||
Seminaris |
|
12 | 24 | 36 | |||||
Pràctiques a laboratoris |
|
15 | 15 | 30 | |||||
Atenció personalitzada |
|
3 | 0 | 3 | |||||
Proves objectives de preguntes curtes |
|
1 | 0 | 1 | |||||
Proves objectives de tipus test |
|
2 | 0 | 2 | |||||
(*) En el cas de docència no presencial, són les hores de treball amb suport vitual del professor. (**) Les dades que apareixen a la taula de planificació són de caràcter orientatiu, considerant l’heterogeneïtat de l’alumnat |