DADES IDENTIFICATIVES
2010_11
Assignatura (*)
PRODUCTES QUÍMICS EN LA PRODUCCIÓ I TRANSFORMACIÓ DELS ALIMENTS
Codi
19031201
Ensenyament
Enginyeria Tècnica Agrícola esp. Indústries Agràries i Alimentàries (1997)
Cicle
1r
Descriptors
Crèd.
Crèd. teoria
Crèd. pràctics
Tipus
Curs
Període
4.5
4.5
0
Optativa
Primer
Impartició
Modalitat per grup d'activitat
Idioma d'impartició, horaris i dates d'examen
Prerequisits
Departament
Química Analítica i Química Orgànica
Coordinador/a
MANTECÓN ARRANZ, ANA MARIA
Adreça electrònica
anamaria.mantecon@urv.cat
Professors/es
MANTECÓN ARRANZ, ANA MARIA
Web
Descripció general i informació rellevant
En aquesta assignatura ES PRETÉN CONEIXER ELS TIPUS I FORMES D'ACCIÓ DELS PRINCIPALS PLAGUICIDES I DELS ADDITIUS ALIMENTARIS
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent