Enginyeria Tècnica Agrícola esp. Indústries Agràries i Alimentàries (1997) |
Assignatures |
CONSERVACIÓ I DISTRIBUCIÓ D'ALIMENTS |
Metodologies |
DADES IDENTIFICATIVES | 2010_11 |
Assignatura | CONSERVACIÓ I DISTRIBUCIÓ D'ALIMENTS | Codi | 19031241 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Crèd. teoria | Crèd. pràctics | Tipus | Curs | Període | ||
4.5 | 3 | 1.5 | Optativa | Primer |
Competències | Objectius d'aprenentatge | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Descripció | |
Activitats Introductòries | Activitats encaminades a prendre contacte, recollir informació sobre els estudiants i presentar l'assignatura |
Sessió Magistral | Exposició dels continguts de l'assignatura. |
Treballs | Treballs que realitza l'alumne. |
Resolució de problemes, exercicis a l'aula ordinària | Formulació, anàlisi, resolució i debat sobre un problema o exercici relacionat amb els continguts de l'assignatura. |