Enologia (2003) |
Assignatures |
MICOLOGIA VITIVINÍCOLA |
Competències |
DADES IDENTIFICATIVES | 2010_11 |
Assignatura | MICOLOGIA VITIVINÍCOLA | Codi | 19042212 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 2n | |||||
Descriptors | Crèd. | Crèd. teoria | Crèd. pràctics | Tipus | Curs | Període | ||
4.5 | 3 | 1.5 | Optativa | Primer |
Continguts | Atenció personalitzada | Avaluació |
Fonts d'informació |
Codi | |
A1 | Controlar el sistema productiu de la materia prima integrant els coneixements d’edafologia, climatologia i viticultura. |
B1 | Aprendre a aprendre. |
B2 | Resoldre problemes de forma efectiva. |
B3 | Aplicar pensament crític, lògic i creatiu. |
B4 | Treballar de forma autònoma amb iniciativa. |
C5 | Expressar-se correctament (tant de forma oral com escrita) en la llèngua pròpia. |