Grau d'Enologia (2009) |
Assignatures |
MICROBIOLOGIA I BIOQUÍMICA ENOLÒGIQUES I |
Planificació |
DADES IDENTIFICATIVES | 2010_11 |
Assignatura | MICROBIOLOGIA I BIOQUÍMICA ENOLÒGIQUES I | Codi | 19214111 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
9 | Obligatòria | Segon | Segon |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Metodologies :: Proves | |||||||||||
Competències | (*) Hores a classe |
Hores fora de classe |
(**) Hores totals | ||||||||
Activitats Introductòries |
|
2 | 0 | 2 | |||||||
Sessió Magistral |
|
48 | 57.6 | 105.6 | |||||||
Presentacions / exposicions |
|
4 | 8 | 12 | |||||||
Pràctiques a laboratoris |
|
36 | 46.8 | 82.8 | |||||||
Treballs |
|
1 | 4 | 5 | |||||||
Atenció personalitzada |
|
2 | 0 | 2 | |||||||
Proves orals |
|
1 | 1.5 | 2.5 | |||||||
Proves objectives de tipus test |
|
2 | 2.4 | 4.4 | |||||||
Proves objectives de preguntes curtes |
|
2 | 2.4 | 4.4 | |||||||
Proves mixtes |
|
2 | 2.4 | 4.4 | |||||||
(*) En el cas de docència no presencial, són les hores de treball amb suport vitual del professor. (**) Les dades que apareixen a la taula de planificació són de caràcter orientatiu, considerant l’heterogeneïtat de l’alumnat |