2010_11
2010_11
2023_24
2022_23
2021_22
2020_21
2019_20
2018_19
2017_18
2016_17
2015_16
2014_15
2013_14
2012_13
2011_12
2009_10
2008_09
2007_08
2006_07
Guia docent
Facultat d'Enologia
A
A
A
català
Centre
Serveis centre
Calendari acadèmic
Ensenyaments
Grau
Grau d'Enologia (2009)
Grau de Biotecnologia (2009)
Màster Oficial
Enologia (2006)
Enologia (2010)
1r Cicle
Enginyeria Tècnica Agrícola esp. Indústries Agràries i Alimentàries (1997)
1r i 2n Cicle
Biotecnologia (2005)
2n Cicle
Enologia (2003)
Pla d'acció tutorial
Currículum Nuclear
Enologia (2006)
Assignatures
Primer Curs
Codi
Nom
Període
Tipus
Crèd.
195131110
TREBALL DE FI DE MÀSTER
Únic anual
Obligatòria
30
Segon Curs
Codi
Nom
Període
Tipus
Crèd.
195131109
COMUNICACIÓ CIENTÍFICA
Únic anual
Obligatòria
3
Optativa
Codi
Nom
Període
Tipus
Crèd.
195131224
BACTERIS LÀCTICS I FERMENTACIÓ MALOLÀCTICA
Únic anual
Optativa
3
195131223
BIOTECNOLOGIA DELS MICROORGANISMES ENOLÒGICS
Únic anual
Optativa
3
195131219
COMPOSTOS FENÒLICS, POLISICÀRIDS I PROTEÏNES DEL VI
Únic anual
Optativa
3
195131227
DISSENY EXPERIMENTAL I TRACTAMENT ESTADÍSTIC EN ENOLOGIA I BIOTECNOLOGIA
Únic anual
Optativa
3
195131217
ELABORACIÓ DE VINAGRES: ASPECTES TECNOLÒGICS I MICROBIOLÒGICS
Únic anual
Optativa
3
195131212
LA INVESTIGACIÓ EN ENOLOGIA A ESPANYA
Únic anual
Optativa
3
195131221
LLEVATS I FERMENTACIÓ ALCOHÒLICA
Únic anual
Optativa
3
195131210
NOVES TENDÈNCIES EN L'ANÀLISI INSTRUMENTAL DEL VI
Únic anual
Optativa
3
195131225
ORIENTACIÓ PROFESSIONAL I CIUTADANIA
Únic anual
Optativa
3
195131226
SEMINARI CIENTÍFIC EN ENOLOGIA I BIOTECNOLOGIA
Únic anual
Optativa
3
195131220
TÈCNIQUES D'ESTUDI EN MICOLOGIA
Únic anual
Optativa
3
195131222
TÈCNIQUES MOLECULARS D'ANÀLISI I CONTROL MICROBIOLÒGIC
Únic anual
Optativa
3
195131209
TRACTAMENTS PREFERMENTATIUS I POSTFERMENTATIUS EN L'ELABORACIÓ DE VINS
Únic anual
Optativa
3