Guia docent Facultat de Lletres |
català |
Antropologia Social i Cultural (2001) |
Assignatures |
ALIMENTACIÓ I CULTURA |
Avaluació |
DADES IDENTIFICATIVES | 2011_12 |
Assignatura | ALIMENTACIÓ I CULTURA | Codi | 12102203 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 2n | |||||
Descriptors | Crèd. | Crèd. teoria | Crèd. pràctics | Tipus | Curs | Període | ||
6 | 4.5 | 1.5 | Optativa | Segon |
Competències | Objectius d'aprenentatge | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Descripció | Pes | ||
Seminaris | Participació en debats | 20% | |
Treballs | 4 Preguntes Breus per avaluar la comprensió de les lectures bàsiques Treball teòric (desenvolupament d'una de les Preguntes Breus o d'un dels Debats) |
40% 40% |
|
Altres | A la segona convocatòria, l'estudiant haurà de presentar la totalitat dels treballs que són objecte d'avaluació continuada de l'assignatura. Si no es pot assitir a classe cal convenir, a l'inici del curs, una avaluació alternativa. |
||
Altres comentaris i segona convocatòria | |||