2011_12
Guia docent 
Facultat de Química
A A 
català 
 
 
Nutrició i Metabolisme (2010)
 Assignatures
  ANÀLISI SENSORIAL DELS ALIMENTS
DADES IDENTIFICATIVES 2011_12
Assignatura (*) ANÀLISI SENSORIAL DELS ALIMENTS Codi 13665211
Ensenyament
Nutrició i Metabolisme (2010)
Cicle 2n
Descriptors Crèd. Tipus Curs Període Horaris i dates d'examen
3 Optativa Únic anual
Modalitat i llengua d'impartició
Prerequisits
Departament Bioquímica i Biotecnologia
Coordinador/a
BLADÉ SEGARRA, MARIA CINTA
Adreça electrònica mariacinta.blade@urv.cat
Professors/es
BLADÉ SEGARRA, MARIA CINTA
Web http://www.ub.edu/masteroficial/nutr_metab/index.php?option=com_content&task=view&id=9&Itemid=9
Descripció general i informació rellevant Assignatura impartida des de la UB per la Dra. Elvira López Descripció: Introduir a l’alumne les tècniques d’avaluació dels aliments per mitjà dels sentits i donar a aquestes validesa científica.
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent