2011_12
Guia docent 
Facultat de Medicina i Ciències de la Salut
A A 
català 
 
 
Grau de Nutrició Humana i Dietètica (2010)
 Assignatures
  ALIMENTS
   Avaluació
Metodologies Competències Descripció Pes        
Presentacions / exposicions
A4
A26
B3
C2
C3
Presentació en grup d'un tema d'aliments 30 %
Proves objectives de preguntes curtes
A4
A7
A26
A28
A36
Dues proves al llarg del curs amb preguntes curtes i/o tipus test on s'avaluaran el coneixements adquirits.
1a prova: 25%
2a prova 25%
S'ha de obtenir un mínim d'un 3.5 en cada prova per fer mitjana.
50 %
Proves pràctiques
A4
A6
S'avaluaran els coneixemetns adquirits a les pràctiques de laboratori mitjançnat una prova. 20 %
Altres  
 
Altres comentaris i segona convocatòria

L'assistència a les pràctiquse de laboratori és obligatòria per aprovar l'asignatura.

La segona convocatòria consistira en una única prova final que inclourà tots els continguts teòrics i pràctics.