Grau de Nutrició Humana i Dietètica (2010) |
Assignatures |
ALIMENTS |
Avaluació |
DADES IDENTIFICATIVES | 2011_12 |
Assignatura | ALIMENTS | Codi | 14224101 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
6 | Obligatòria | Primer | Segon |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Metodologies | Competències | Descripció | Pes | ||||||
Presentacions / exposicions |
|
Presentació en grup d'un tema d'aliments | 30 % | ||||||
Proves objectives de preguntes curtes |
|
Dues proves al llarg del curs amb preguntes curtes i/o tipus test on s'avaluaran el coneixements adquirits. 1a prova: 25% 2a prova 25% S'ha de obtenir un mínim d'un 3.5 en cada prova per fer mitjana. |
50 % | ||||||
Proves pràctiques |
|
S'avaluaran els coneixemetns adquirits a les pràctiques de laboratori mitjançnat una prova. | 20 % | ||||||
Altres |
Altres comentaris i segona convocatòria | |||
L'assistència a les pràctiquse de laboratori és obligatòria per aprovar l'asignatura. La segona convocatòria consistira en una única prova final que inclourà tots els continguts teòrics i pràctics. |