Grau de Nutrició Humana i Dietètica (2010) |
Assignatures |
MICROBIOLOGIA GENERAL |
Avaluació |
DADES IDENTIFICATIVES | 2011_12 |
Assignatura | MICROBIOLOGIA GENERAL | Codi | 14224121 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
5 | Obligatòria | Segon | Primer |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Metodologies | Competències | Descripció | Pes | ||||
Pràctiques a laboratoris |
|
S'avalaurà el desenvolupament de les pràctiques i capacitat de treballar en grup i un informe conjunt de pràctiques. | 0% | ||||
Altres |
Altres comentaris i segona convocatòria | |||
- Seminarios 20 % de la nota: exposición en clase un artículo relacionado con la microbiología y los alimentos. Grupos de 4-5 alumnos. Obligatorios. Se guarda la nota para la segunda convocatoria. - Examen teórico parcial: aproximadamente mitad de la materia de la asignatura. Eliminatorio de materia con nota igual o superior a siete. - Examen teórico final, 80 % de la nota: examen teórico de toda la materia de la asignatura para aquellos alumnos que no superaron el parcial y de la materia restante para aquellos que tuvieron nota igual o superior a siete en el parcial. - Prácticas: obligatorias. Elaboración de dosier de prácticas por parte de cada grupo al finalizar las mismas. |