Enginyeria Tècnica Agrícola esp. Indústries Agràries i Alimentàries (1997) |
Assignatures |
OPERACIONS BÀSIQUES I TECNOLOGIES D'ALIMENTS |
Avaluació |
DADES IDENTIFICATIVES | 2011_12 |
Assignatura | OPERACIONS BÀSIQUES I TECNOLOGIES D'ALIMENTS | Codi | 19031010 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Crèd. teoria | Crèd. pràctics | Tipus | Curs | Període | ||
15 | 7.5 | 7.5 | Troncal | Segon | Anual |
Continguts | Atenció personalitzada | Avaluació |
Fonts d'informació |
Altres comentaris i segona convocatòria |
L'avaluació de l'assignatura es farà mitjançant quatre proves escrites, cada una amb un pes del 25% de la nota final. El dia i hora de cada una de les proves es podrà trobar, a l'inici del curs, en la pàgina Moodle de l'assignatura. L'avaluació en segona convocatòria consistirà en una única prova escrita.
|