Grau d'Enologia (2009) |
Assignatures |
MICROBIOLOGIA I BIOQUÍMICA ENOLÒGIQUES II |
Metodologies |
DADES IDENTIFICATIVES | 2011_12 |
Assignatura | MICROBIOLOGIA I BIOQUÍMICA ENOLÒGIQUES II | Codi | 19214112 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
6 | Obligatòria | Tercer | Primer |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Descripció | |
Activitats Introductòries | Presentació dels diferents blocs temàtics de la assignatura |
Sessió Magistral | Exposició teòrica dels continguts |
Seminaris | Presentacions i discussió de temes relatius a les tècniques de biologia molecular utilitzades en enologia |
Pràctiques a laboratoris | 1. Control microbiològic de vins 2. Utilitzacions de tècniques de biologia molecular |
Presentacions / exposicions | Exposició dels resultats obtinguts durant les pràctiques de laboratori |
Treballs | Realització d'un informe de les pràctiques |
Resolució de problemes, exercicis a l'aula ordinària | Anàlisi i resolucions de problemes d'ambits microbiològics |