Grau d'Enologia (2009) |
Assignatures |
PRÀCTIQUES INTEGRADES D'ENOLOGIA |
Resultats d'aprenentage |
DADES IDENTIFICATIVES | 2011_12 |
Assignatura | PRÀCTIQUES INTEGRADES D'ENOLOGIA | Codi | 19214117 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
6 | Obligatòria | Tercer | Primer |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Tipus A | Codi | Resultats d'aprenentatge |
A7 |
Disposar dels criteris necessaris per a decidir, controlar i dirigir la verema i l'entrada de la mateixa en celler. Disposar del coneixement suficient de maquinària i equips d'elaboració propis del celler | |
A8 |
Disposar dels coneixements necessaris per a dirigir els processos de fermentació i vinificació en funció de la qualitat de la matèria primera i tipologia de vi a elaborar. | |
A9 |
Disposar dels coneixements necessaris sobre materials d'elaboració (llevats, activadores, enzims, clarificants...) i processat (suro, roure, barriques ampolles, etiquetes, caixes). | |
A10 |
Disposar dels coneixements necessaris per a interpretar les analítiques químiques i sensorials del producte i actuar en conseqüència. | |
A11 |
Disposar dels coneixements necessaris per a interpretar les analítiques químiques i sensorials del producte i actuar en conseqüència. | |
Tipus B | Codi | Resultats d'aprenentatge |
B1 |
Contrasta els esquemes mentals propis amb els dels demés i ho aprofita com a oportunitat d’aprenentatge | |
B5 |
S’ interessa per la importància de l’activitat que es desenvolupa en el grup | |
B6 |
Planifica la comunicació: genera idees, busca informacions, selecciona i ordena la informació, fa esquemes, determina el tipus de públic i els objectius de la comunicació,... | |
Tipus C | Codi | Resultats d'aprenentatge |