Enologia (2003) |
Assignatures |
DESTIL·LATS I DERIVATS DE VINS |
Fonts d'informació |
DADES IDENTIFICATIVES | 2011_12 |
Assignatura | DESTIL·LATS I DERIVATS DE VINS | Codi | 19042207 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 2n | |||||
Descriptors | Crèd. | Crèd. teoria | Crèd. pràctics | Tipus | Curs | Període | ||
4.5 | 3 | 1.5 | Optativa | Primer |
Continguts | Atenció personalitzada | Avaluació |
Fonts d'informació |
Bàsica | |
Ashurts, P.R., Producción y envasado de zumos y bebidas de frutas sin gas, Ed. Acribia, 1999 Bertrand, A., Les eaux-de-vie traditionelles d’origine vinicole, TecDcc Lavoisier, 1990 Ferrarese, M., Distillazione pratica moderna, Edagricole, 1983 Guzmán, M., El vinagre, Díaz de Santos, 1998 Llaguno, C., Polo, M.C., El vinagre de vino, CSIC, 1991 Tanner, H., Brunner, H.R., La distillation moderne des fruits, Ed. Heller Madrid, A., Manual de Enología Práctica, Ed. A. Madrid, 1987 |
|
Complementària | |