Guia docent Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química |
català |
Grau d'Enginyeria Agroalimentària (2010) |
Assignatures |
Primer Curs | |||||
Codi | Nom | Període | Tipus | Crèd. | |
20214001 | EXPRESSIÓ GRÀFICA | Primer |
Formació bàsica | 6 | |
20214003 | FÍSICA | Primer |
Formació bàsica | 6 | |
20214008 | QUÍMICA I | Primer |
Formació bàsica | 6 | |
20214002 | COMPUTACIÓ EN ENGINYERIA DE PROCESSOS | Segon |
Formació bàsica | 6 | |
20214110 | ENGINYERIA FLUÏDOMECÀNICA | Segon |
Obligatòria | 6 | |
20214004 | FISICOQUÍMICA | Segon |
Formació bàsica | 6 | |
20214009 | QUÍMICA II | Segon |
Formació bàsica | 6 | |
20214116 | FONAMENTS D'ENGINYERIA DE PROCESSOS | Anual |
Obligatòria | 9 | |
20214005 | MATEMÀTIQUES I | Anual |
Formació bàsica | 9 | |
Segon Curs | |||||
Codi | Nom | Període | Tipus | Crèd. | |
20214119 | ENGINYERIA TÈRMICA | Primer |
Obligatòria | 6 | |
20214007 | FONAMENTS DE BIOQUÍMICA I BIOLOGIA | Primer |
Formació bàsica | 6 | |
20214006 | MATEMÀTIQUES II | Primer |
Formació bàsica | 6 | |
20214010 | ECONOMIA I ORGANITZACIÓ INDUSTRIAL | Segon |
Formació bàsica | 6 | |
20214011 | EDAFOLOGIA I CLIMATOLOGIA | Segon |
Formació bàsica | 6 | |
20214103 | ELECTROTÈCNIA | Segon |
Obligatòria | 6 | |
20214123 | MICROBIOLOGIA D'ALIMENTS | Segon |
Obligatòria | 6 | |
20214115 | PROCESSAMENT D'ALIMENTS PER FRED I CALOR | Anual |
Obligatòria | 9 | |
20214124 | QUÍMICA I ANÀLISI DELS ALIMENTS | Anual |
Obligatòria | 9 | |