Guia docent Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química |
català |
Enginyeria Ambiental i Producció Sostenible (2011) |
Assignatures |
TECNOLOGIES EMERGENTS PER A LA SOSTENIBILITAT EN LA PRODUCCIÓ D'ALIMENTS |
Planificació |
DADES IDENTIFICATIVES | 2011_12 |
Assignatura | TECNOLOGIES EMERGENTS PER A LA SOSTENIBILITAT EN LA PRODUCCIÓ D'ALIMENTS | Codi | 20675201 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 2n | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
6 | Optativa | Únic anual |
Competències | Objectius d'aprenentatge | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Metodologies :: Proves | |||||||||
Competències | (*) Hores a classe | Hores fora de classe | (**) Hores totals | ||||||
Activitats Introductòries |
|
0.5 | 0.75 | 1.25 | |||||
Sessió Magistral |
|
21.5 | 32.25 | 53.75 | |||||
Resolució de problemes, exercicis |
|
18 | 27 | 45 | |||||
Supòsits pràctics/ estudi de casos |
|
10 | 15 | 25 | |||||
Pràctiques a través de TIC en aules informàtiques |
|
5 | 7.5 | 12.5 | |||||
Atenció personalitzada |
|
1 | 1.5 | 2.5 | |||||
Proves mixtes |
|
4 | 6 | 10 | |||||
(*) En el cas de docència no presencial, són les hores de treball amb suport vitual del professor. (**) Les dades que apareixen a la taula de planificació són de caràcter orientatiu, considerant l’heterogeneïtat de l’alumnat |