Guia docent Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química |
català |
Enginyeria Ambiental i Producció Sostenible (2011) |
Assignatures |
TECNOLOGIES EMERGENTS PER A LA SOSTENIBILITAT EN LA PRODUCCIÓ D'ALIMENTS |
Fonts d'informació |
DADES IDENTIFICATIVES | 2011_12 |
Assignatura | TECNOLOGIES EMERGENTS PER A LA SOSTENIBILITAT EN LA PRODUCCIÓ D'ALIMENTS | Codi | 20675201 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 2n | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
6 | Optativa | Únic anual |
Competències | Objectius d'aprenentatge | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Bàsica | |
Conservación no térmica de alimentos (1999) G.V. Barbosa-Canovas. Acribia. Zaragoza. Nonthermal processing technologies for food (2011) H. Q. Zhang, G. V. Barbosa-Cánovas, V.M. Balasubramaniam. Pullman, Wash., USA. Washington State University. Emerging technologies for food processing (2005) Da-Wen Sun. Elsevier Academic Press. San Diego, CA. Process analytical technology : spectroscopic tools and implemented strategies for the chemical and pharmaceutical industries, 2ª ed. (2010). Ed. Katherine A. Bakeev. Wiley, Chichester. |
|
Complementària | |