Guia docent Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química |
català |
Enginyeria Ambiental i Producció Sostenible (2011) |
Assignatures |
EINES PER AL DISSENY I PRODUCCIÓ SOSTENIBLE D'ALIMENTS ESTRUCTURATS |
Continguts |
DADES IDENTIFICATIVES | 2011_12 |
Assignatura | EINES PER AL DISSENY I PRODUCCIÓ SOSTENIBLE D'ALIMENTS ESTRUCTURATS | Codi | 20675202 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 2n | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
6 | Optativa | Únic anual |
Competències | Objectius d'aprenentatge | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Tema | Subtema |
1. Desenvolupament de productes alimentaris basat en la implementació de metodologies de disseny estructurat. | |
2. Tecnologies i funcionalitat d'ingredients alimentaris per el disseny sostenible d'aliments estructurats. | 2.1. Principis bàsics en la producció d'aliments estructurats: físico-química avançada d'ingredients alimentaris. 2.2. Tecnologies en la producció d'aliments estructurats (emulsificació, extrusió, encapsulació). |