2012_13
Guia docent 
Facultat de Lletres
A A 
català 
Grau de Comunicació Audiovisual (2009)
 Assignatures
  TREBALL DE FI DE GRAU
   Criteris i procediments d’avaluació
Metodologies Competències Descripció Pes        
Mecanismes de coordinació i seguiment del treball de fi de grau
A3
A4
A7
A10
A11
A14
B1
B3
B6
B8
C1
C3
C4
Seguiment de les tutories d'acord amb el que estipula la Normativa del treball de fi de grau (TFG) de les titulacions de Comunicació, curs 2012?2013 i el que s'acordi entre l'estudiant i el tutor/a 40%
Elaboració del treball de fi de grau
A3
A4
A7
A10
A11
A14
B1
B3
B6
B8
C1
C3
C4
Elaboració i presentació del treball d'acord amb les directrius proporcionades a la Normativa del treball de fi de grau (TFG) de les titulacions de Comunicació, curs 2012?2013 (penjada al moodle de l'assignatura) 40%
Presentació i defensa del treball de fi de Grau
A3
A4
A7
A10
A11
A14
B1
B3
B6
B8
C1
C3
C4
Només es podran defensar públicament els treballs que hagin estat autoritzats pel tutor/a. L’acte de defensa pública de cada treball serà obligatori i tindrà una durada aproximada de 30 minuts i, preferentment, haurà de seguir la següent estructura:

- Exposició per part de l’estudiant. En el cas dels treballs de recerca, aquesta ha d’incloure els objectius, la metodologia i les conclusions del treball. En el cas dels treballs professionals es presentarà l’objectiu del producte elaborat, una breu
explicació de com ha transcorregut la seva elaboració i una valoració dels punts forts i febles del producte final. La durada de l’exposició de l’estudiant ha de ser de 15 minuts.

- Formulació de comentaris i preguntes per part del tribunal.

- Resposta per part de l’estudiant si el tribunal li planteja preguntes directes.

- Deliberació del tribunal.

- Anunci de la qualificació de l’exposició.

La comissió de TFG corresponent comunicarà a cada estudiant el dia, l’hora i el lloc de defensa pública, amb una antelació mínima de set dies. Els treballs de fi de grau que es realitzin en estades de mobilitat es defensaran públicament en les mateixes dates que la resta dels treballs. Això és, del 25 al 28 de juny o del 9 al 10 de setembre (vegi’s apartat 3).
10%
Altres 10%
 
Altres comentaris i segona convocatòria

El TFG s'avalua en convocatòria única i continuada, sense possibilitat d'avaluació única final. El responsable únic de l'avaluació serà el tutor/a del treball i la defensa pública es durà a terme davant un tribunal nomenat amb aquesta finalitat per la comissió de TFG de l'ensenyament corresponent.

Hi haurà dues dates possibles d'avaluació del TFG, la primera al mes de juny i la segona al mes de setembre. L'alumnat que ho consideri necessari podrà demanar ser avaluat al mes de setembre en lloc de ser?ho al mes de juny. Per fer-ho caldrà cursar la sol·licitud abans del l'1 de maig de 2013 seguint el procediment indicat a:

http://www.urv.cat/gestio_academica/tramits_administratius/proc_endarreriment_treball_fi_grau_pract.html

Si el treball se suspèn o no es presenta s'haurà de tornar a matricular el curs següent.

L'alumnat que torni a matricular el treball fi de grau podrà demanar l'avançament de la convocatòria d'avaluació al gener. Per fer-ho caldrà cursar la sol-licitud seguint el procediment i els terminis indicats a:

http://www.urv.cat/gestio_academica/tramits_administratius/proc_avancament_treball_fi_grau_pract.html

Els terminis de lliurament de la convocatòria extraordinària de gener s'establiran en cada cas concret amb el tutor o tutora del treball.

El TFG es podrà repetir un segon curs acadèmic seguint les mateixes condicions; si es torna a suspendre o no es presenta serà obligatori canviar de tema.

La nota final del treball s'obtindrà a partir de quatre notes parcials: una nota corresponent al seguiment de l'avaluació continuada (40% de la nota final), una nota corresponent al producte final (40% de la nota final), una nota corresponent a la memòria final d'elaboració del treball (10% de la nota final) i una nota corresponent a la defensa pública del treball (10% de la nota final). Les dates de lliurament parcials i final, així com de la defensa pública del treball, s'especifiquen en l'apartat 3 d'aquest document.

La memòria final, de lliurament obligatori en tots els tipus de treball, tindrà una extensió mínima de cinc pàgines o 2.000 paraules. En treballs en grup, cada membre del grup redactarà individualment una memòria. El document inclourà els següents elements bàsics, a més dels que determini cada comissió de TFG:

- Reflexió sobre l'evolució de l'execució del treball des de la idea inicial fins al producte final, raonant els canvis i les decisions preses.

- Tasques realitzades i repartiment de responsabilitats en cas de treballs en grup.

- Reflexió valorativa sobre el procés d'elaboració del treball i autoavaluació de l'assoliment de les competències.

Només es podran defensar públicament els treballs que hagin estat autoritzats pel tutor/a. L'acte de defensa pública de cada treball serà obligatori i tindrà una durada aproximada de 30 minuts i, preferentment, haurà de seguir la següent estructura:

- Exposició per part de l'estudiant. En el cas dels treballs de recerca, aquesta ha d'incloure els objectius, la metodologia i les conclusions del treball. En el cas dels treballs professionals es presentarà l'objectiu del producte elaborat, una breu explicació de com ha transcorregut la seva elaboració i una valoració dels punts forts i febles del producte final. La durada de l'exposició de l'estudiant ha de ser de 15 minuts.

- Formulació de comentaris i preguntes per part del tribunal.

- Resposta per part de l'estudiant si el tribunal li planteja preguntes directes.

- Deliberació del tribunal.

- Anunci de la qualificació de l'exposició.

La comissió de TFG corresponent comunicarà a cada estudiant el dia, l'hora i el lloc de defensa pública, amb una antelació mínima de set dies.

Els treballs de fi de grau que es realitzin en estades de mobilitat es defensaran públicament en les mateixes dates que la resta dels treballs. Això és, del 25 al 28 de juny o bé del 9 al 10 de setembre.