Guia docent Facultat de Química |
català |
Grau de Bioquímica i Biologia Molecular (2009) |
Assignatures |
BIOQUÍMICA DELS ALIMENTS |
Competències |
DADES IDENTIFICATIVES | 2012_13 |
Assignatura | BIOQUÍMICA DELS ALIMENTS | Codi | 13214204 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
6 | Optativa | Primer |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Tipus A | Codi | Competències Específiques |
A9 | Tenir un coneixement estructural i funcional de les molècules que formen els éssers vius: components bàsics i estructures polimèriques. | |
Tipus B | Codi | Competències Transversals |
B8 | Gestionar projectes tècnics o professionals complexos. | |
Tipus C | Codi | Competències Nuclears |
C3 | Gestionar la informació i el coneixement. |