2012_13
Guia docent 
Facultat de Química
A A 
català 
 
Grau de Bioquímica i Biologia Molecular (2009)
 Assignatures
  ALIMENTS FUNCIONALS I INGREDIENTS BIOACTIUS
   Resultats d'aprenentage
Tipus A Codi Resultats d'aprenentatge
 A8 Conèixer els efectes dels components bioactius del aliments sobre la salut
Identificar els perfils nutricionals saludables
Comprendre les bases de legislació referent a aliments funcionals
Entendre el paper de l'EFSA a Europa en relació als aliments funcionals
Tipus B Codi Resultats d'aprenentatge
 B5 Participa de forma activa i comparteix informació, coneixement i experiències
Té en compte els punts de vista dels demés i retroalimenta de forma constructiva
Amb la seva forma de comunicar i relacionar-se contribueix a la cohesió del grup
S’ interessa per la importància de l’activitat que es desenvolupa en el grup
Col·labora activament en la planificació del treball en equip, en la distribució de les tasques i terminis requerits
Fomenta que tots els membres es comprometin amb la gestió i funcionament de l'equip
 B6 Intervé de forma efectiva i transmet informació rellevant
Controla suficientment els seus nervis per expressar-se en públic
Les presentacions estan estructurades, complint amb els requisits exigits, si n’hi hagués
Sap respondre a les preguntes que se li formulen
Analitza, valora i respon de manera adequada a les preguntes que se li formulen en una presentació oral
Les seves presentacions estan degudament preparades, utilitzant estratègies per presentar i dur a terme les seves presentacions orals (ajuts audiovisuals, mirada, veu, gest, control de temps,...)
Adapta la seva argumentació als diferents grups i/o situacions preestablertes
Tipus C Codi Resultats d'aprenentatge