Guia docent Facultat de Química |
català |
Grau de Bioquímica i Biologia Molecular (2009) |
Assignatures |
ALIMENTS FUNCIONALS I INGREDIENTS BIOACTIUS |
Avaluació |
DADES IDENTIFICATIVES | 2012_13 |
Assignatura | ALIMENTS FUNCIONALS I INGREDIENTS BIOACTIUS | Codi | 13214207 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Optativa | Primer |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Metodologies | Competències | Descripció | Pes | ||||
Debats |
|
Preparació del tema a debatre, participació activa en el debat, treball en equip. | 40% | ||||
Proves mixtes |
|
Contingut de les sessions magistrals | 60 % | ||||
Altres |
Altres comentaris i segona convocatòria | |||
És requisit imprescindible per superar l'assignatura obtenir un mínim de 5 punts sobre 10 en els examens tipus mixte. Es realitzarà una prova mixta parcial, que si s'aprova permetrà eliminar aquesta part de la matèria i presentar-se al'examen de primera convocatòria només amb la meitat del temari. El pes de cada un dels examens parcials serà del 30%. La segona convocatòria consistirà en un examen final i es mantindran les notes de la presentació oral, seminaris i problemes. |