2012_13
Guia docent 
Facultat de Química
A A 
català 
 
Nutrició i Metabolisme (2012)
 Assignatures
  ALIMENTS FUNCIONALS
   Metodologies
Metodologies
  Descripció
Activitats Introductòries *Material del curs disponible al Moodle a partir de l’1 de febrer fins 30 maig
*Presentació material: 8 de febrer a les 16h

Treballs Tots els alumnes elaboren individualment un treball dins el tema 3 que s’ha de lliurar per escrit i s’avalua. El treball ha de consistir en un informe crític sobre un aliment funcional que es trobi actualment al mercat. Es pot seleccionar més d’un aliment però només un factor de risc d’una patologia concreta. Longitud màxima 10 pàgines. Termini 18 d’abril.
Presentacions / exposicions Presentació oral per vidoconferència, que s’avalua. La presentació ha de consistir en presentar i discutir una opinió científica d’una al·legació relativa als articles 13 o 14 i aprovada per l’EFSA. S’ha de fer per parelles d’estudiants.
Sessió Magistral
Atenció personalitzada