Grau de Nutrició Humana i Dietètica (2010) |
Assignatures |
SEGURETAT I HIGIENE DELS ALIMENTS |
Resultats d'aprenentage |
DADES IDENTIFICATIVES | 2012_13 |
Assignatura | SEGURETAT I HIGIENE DELS ALIMENTS | Codi | 14224116 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
6 | Obligatòria | Tercer | Anual |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Tipus A | Codi | Resultats d'aprenentatge |
A14 |
Saber descriure quina és la microbiota normal dels aliments Conèixer quines són les malalties relacionades amb la presència dels microorganismes en els aliments | |
A16 |
Conèixer i utilitzar adequadament el vocabulari i la terminologia pròpies de la Microbiologia dels microorganismes d'interès alimentari. Conèixer diferents aspectes relacionats amb el món dels microorganismes en els aliments Saber descriure quina és la microbiota normal dels aliments Conèixer i determinar quin tipus d'alteracions microbianes es produeixen en els aliments Conèixer i utilitzar les tècniques microbiològiques utilitzades en el laboratori per l'enriquiment, aïllament, identificació i quantificació dels microorganismes Conèixer quines són les malalties relacionades amb la presència dels microorganismes en els aliments | |
A26 |
Saber descriure quina és la microbiota normal dels aliments Conèixer i aplicar les tècniques de conservació dels aliments Conèixer i determinar quin tipus d'alteracions microbianes es produeixen en els aliments Conèixer quines són les malalties relacionades amb la presència dels microorganismes en els aliments | |
A27 |
Conèixer i aplicar les tècniques de conservació dels aliments Conèixer i determinar quin tipus d'alteracions microbianes es produeixen en els aliments Conèixer quines són les malalties relacionades amb la presència dels microorganismes en els aliments | |
A28 |
Conèixer i determinar quin tipus d'alteracions microbianes es produeixen en els aliments Conèixer i utilitzar les tècniques microbiològiques utilitzades en el laboratori per l'enriquiment, aïllament, identificació i quantificació dels microorganismes | |
A37 |
Conèixer diferents aspectes relacionats amb el món dels microorganismes en els aliments Conèixer i utilitzar adequadament el vocabulari i la terminologia pròpies de la Microbiologia dels microorganismes d'interès alimentari | |
A38 |
Conèixer i aplicar les tècniques de conservació dels aliments Conèixer i determinar quin tipus d'alteracions microbianes es produeixen en els aliments Conèixer i utilitzar les tècniques microbiològiques utilitzades en el laboratori per l'enriquiment, aïllament, identificació i quantificació dels microorganismes | |
A40 |
Conèixer i aplicar les tècniques de conservació dels aliments Conèixer i determinar quin tipus d'alteracions microbianes es produeixen en els aliments | |
Tipus B | Codi | Resultats d'aprenentatge |
B2 |
Identificar i analitzar un problema per a generar alternatives de solució, aplicant els mètodes apresos Utilitzar la seva experiència i criteri per analitzar les causes d’ un problema i construir una solució més eficient i eficaç Proposar i construir en equip solucions a problemes en diversos àmbits, amb una visió global | |
B5 |
Conèixer la legislació corresponent | |
B9 |
Conèixer la metodologia científica | |
Tipus C | Codi | Resultats d'aprenentatge |
C1 |
Comprèn informació i articles de caràcter rutinari | |
C2 |
Coneix el maquinari bàsic dels ordinadors Utilitza programari per a comunicació off-line: editors de textos, fulles de càlcul i presentacions digitals Utilitza programari per a comunicació on-line: eines interactives (web, moodle, blocs..), correu electrònic, fòrums, xat, vídeo-conferències, eines de treball col·laboratiu... | |
C3 |
Localitza i accedeix a la informació de manera eficaç i eficient Avalua críticament la informació i les seves fonts i la incorpora a la pròpia base de coneixements i al seu sistema de valors | |
C4 |
Produeix un text oral adequat a la situació comunicativa Produeix un text escrit adequat a la situació comunicativa |