2012_13
Guia docent 
Facultat de Medicina i Ciències de la Salut
A A 
català 
 
 
Grau de Nutrició Humana i Dietètica (2010)
 Assignatures
  BIOTECNOLOGIA DELS ALIMENTS
   Planificació
Metodologies  ::  Proves
  Competències (*) Hores a classe
Hores fora de classe
(**) Hores totals
Activitats Introductòries
1 0 1
Pràctiques a laboratoris
A16
A28
A34
B2
C3
15 10 25
Sessió Magistral
A4
A6
A16
A28
A30
A34
B3
C3
14 15 29
Atenció personalitzada
2 0 2
 
Proves de desenvolupament
A16
A28
A30
A34
B2
B3
2 10 12
 
(*) En el cas de docència no presencial, són les hores de treball amb suport vitual del professor.
(**) Les dades que apareixen a la taula de planificació són de caràcter orientatiu, considerant l’heterogeneïtat de l’alumnat