Biotecnologia (2005) |
Assignatures |
BIOQUÍMICA DELS ALIMENTS |
Avaluació |
DADES IDENTIFICATIVES | 2012_13 |
Assignatura | BIOQUÍMICA DELS ALIMENTS | Codi | 19052224 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 2n | |||||
Descriptors | Crèd. | Crèd. teoria | Crèd. pràctics | Tipus | Curs | Període | ||
4.5 | 3 | 1.5 | Optativa | Primer |
Competències | Objectius d'aprenentatge | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Descripció | Pes | ||
Pràctiques a laboratoris | assistència a pràctiques i redacció d'una memòria amb la discussió dels resulats | 20% | |
Presentacions / exposicions | Contingut i desenvolupament de l'exposició | 20% | |
Proves objectives de preguntes curtes | Exàmen final | 60% | |
Altres comentaris i segona convocatòria | |||
Es necessari obtenir un mínim de 5 sobre 10 en cadascuna de les proves d'avaluació per fer la mitjana i aprovar l'assignatura. L'avaluació a la segona convocatòria serà exactament igual a la primera convocatòria |