Grau d'Enologia (2009) |
Assignatures |
QUÍMICA |
Fonts d'informació |
DADES IDENTIFICATIVES | 2012_13 |
Assignatura | QUÍMICA | Codi | 19214003 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
12 | Formació bàsica | Primer | Anual |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Bàsica |
R. H. Petrucci, W. S. Harwood, F. G. Herring, Química General, Volumen I y II, 8ª, Prentice Hall, 2003 J. Martínez Urreaga, A. Narros Sierra, M.M. de la Fuente García Soto, F. Pozas Requejo, V.M. Díaz Lo, Experimentación en Química General, , Thomson, 2006 R. Chang, Química, 9ª, McGrawHill, México, 2007 , , , |
Complementària |
American Chemical Society, Química, un proyecto de la ACS, , Ed. Reverté, 2005 J. Saña Vilaseca, Química per a les ciències de la naturalesa i de l'alimentació, , Ed. Vicens Vives, 1993 R. Chang, Physical Chemistry for the biosciences, , University Science Books, 2004 , , , V. López Solanas, Téncicas de Laboratorio, 2a, Edunsa, 1994 |