Grado de Enología |
Asignaturas |
ANÁLISIS QUÍMICO ENOLÓGICO I |
DATOS IDENTIFICATIVOS | 2012_13 | |||||||||||||||||
Asignatura (*) | ANÁLISIS QUÍMICO ENOLÓGICO I | Código | 19214101 | |||||||||||||||
Titulación |
|
Ciclo | 1º | |||||||||||||||
Descriptores | Cr.totales | Tipo | Curso | Periodo | Horarios y datos del examen | |||||||||||||
6 | Obligatoria | Segundo | Anual |
|||||||||||||||
Modalidad y lengua de impartición | Ver grupos de trabajo | |||||||||||||||||
Prerrequisitos | ||||||||||||||||||
Departamento | Química Analítica i Química Orgànica |
|||||||||||||||||
Coordinador/a |
|
Correo-e | laura.acena@urv.cat montserrat.mestres@urv.cat |
|||||||||||||||
Profesores/as |
|
|||||||||||||||||
Web | ||||||||||||||||||
Descripción general e información relevante | En aquesta assignatura es presenten els fonaments dels mètodes generals d'anàlisi dels principals components químics del vi, tot posant una especial atenció en l'aspecte pràctic d'aquests. Amb això es pretén que l'alumne aprengui no tan sols a interperetar un protocol d'anàlisi enològica sinó que també pugui interpretar enològicament els resultats analítics obtinguts al laboratori en aplicar un protocol determinat. | |||||||||||||||||
| ||||||||||||||||||
(*)La Guía docente es el documento donde se visualiza la propuesta académica de la URV. Este documento es público y no es modificable, excepto en casos excepcionales revisados por el órgano competente o debidamente revisado de acuerdo la normativa vigente. |