Grau d'Enologia (2009) |
Assignatures |
BIOLOGIA I FISIOLOGIA DE LA VINYA |
Avaluació |
DADES IDENTIFICATIVES | 2012_13 |
Assignatura | BIOLOGIA I FISIOLOGIA DE LA VINYA | Codi | 19214105 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
6 | Obligatòria | Segon | Anual |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Metodologies | Competències | Descripció | Pes | ||||
Seminaris |
|
treball en equip- presentacions | 20% | ||||
Pràctiques de camp/sortides |
|
informes | 20% | ||||
Proves de desenvolupament |
|
Dos parcials que poden ser de desenvolupament, tipus test,etc. | 50% | ||||
Proves orals |
|
Proves orals i debats | 10% | ||||
Altres |
Altres comentaris i segona convocatòria | |||
Les activitats de seminaris i pràctiques tenen l'assistència obligatòria. En la presentació del programa de cada part (p1- ampelografia i cilce anual del cep) (i part 2, fisiologia de la vinya) es detallarà especificament l'avaluació dels informes, debats i el treball realitzat en equip pels estudiants (tant realitzats individuals com en grup) En primera convocatòria, les diferents proves mixtes fan mitjana per sobre de 4; en cas contrari, s'ha de presentar l'alumne amb aquesta part en segona convocatòria. En segona convocatòria el parcial a recuperar ha de superar la nota de 5. |