Tipus A
|
Codi |
Competències Específiques |
|
Comú |
|
AC2 |
Coneixements científics i tècnics dels processos d’elaboració del vi. |
|
Professionalitzador |
|
Recerca |
|
AR5 |
La realització de recerques bibliogràfiques exhaustives en temes enològics altament especialitzats. |
|
AR7 |
La presentació de resultats en format de literatura científica, d’acord amb els estàndards comunament acceptats. |
|
AR8 |
L’avaluació crítica de resultats de recerca enològica, pròpia o aliena. |
Tipus B
|
Codi |
Competències Transversals |
|
Comú |
|
BC2 |
Treballar autònomament amb iniciativa. |
|
BC3 |
Flexibilitat. Disponibilitat per a l’adaptació en ambients canviants. |
|
BC4 |
Resoldre problemes de manera efectiva. |
|
BC6 |
Actuar amb un esperit crític i responsable. |
Tipus C
|
Codi |
Competències Nuclears |
|
Comú |
|
CC2 |
Ús de les eines específiques de TIC per al desenvolupament professional derivat del curs de postgrau. |