Enologia (2010) |
Assignatures |
TREBALL DE FI DE MÀSTER |
Fonts d'informació |
DADES IDENTIFICATIVES | 2012_13 |
Assignatura | TREBALL DE FI DE MÀSTER | Codi | 19605301 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 2n | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
30 | Treball fi de màster | Primer | Únic anual |
Competències | Objectius d'aprenentatge | Procediments de selecció |
Planificació | Pla específic d'actuació | Mecanismes coordinació/seguiment |
Criteris i procediments d’avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Bàsica | |
L'alumne haura de trobar l'iformació específica dins de la literatura científica específica del mon de la vitivinicultura. Només a nivell informatiu s'inclou una llista de les principals revistes científiques que haurien de consultar: - J. Agric. Food Chem - J. Sci. Food Agric. - Am. J. Enol. Vitic. - J. Food Sci. - Appl. Environ. Microbiol. - Aust. Grape. Winemak. J. - Int. J. Food Microbiol. - Food Microbiol. - Food Chem. - Food Res. Int. |
|
Complementària | |