Guia docent Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química |
català |
Grau d'Enginyeria Agroalimentària (2010) |
Assignatures |
GESTIÓ DE QUALITAT D'UNA INDÚSTRIA AGROALIMENTÀRIA |
Planificació |
DADES IDENTIFICATIVES | 2012_13 |
Assignatura | GESTIÓ DE QUALITAT D'UNA INDÚSTRIA AGROALIMENTÀRIA | Codi | 20214126 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Obligatòria | Tercer | Primer |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Metodologies :: Proves | ||||||||||
Competències | (*) Hores a classe |
Hores fora de classe |
(**) Hores totals | |||||||
Activitats Introductòries |
|
1 | 1 | 2 | ||||||
Sessió Magistral |
|
18 | 0 | 18 | ||||||
Treballs |
|
8 | 8 | 16 | ||||||
Fòrums de discussió |
|
1 | 2 | 3 | ||||||
Debats |
|
1 | 3 | 4 | ||||||
Pràctiques a través de TIC |
|
2 | 1 | 3 | ||||||
Supòsits pràctics/ estudi de casos a l'aula ordinària |
|
10 | 1 | 11 | ||||||
Presentacions / exposicions |
|
2 | 1 | 3 | ||||||
Atenció personalitzada |
|
2 | 0 | 2 | ||||||
Proves orals |
|
3 | 2 | 5 | ||||||
Proves objectives de tipus test |
|
1 | 2 | 3 | ||||||
Proves mixtes |
|
2 | 4 | 6 | ||||||
Proves pràctiques |
|
0.5 | 0 | 0.5 | ||||||
(*) En el cas de docència no presencial, són les hores de treball amb suport vitual del professor. (**) Les dades que apareixen a la taula de planificació són de caràcter orientatiu, considerant l’heterogeneïtat de l’alumnat |