Grau d'Enologia (2009) |
Assignatures |
ANÀLISI SENSORIAL II |
DADES IDENTIFICATIVES | 2012_13 | |||||||||||||||||
Assignatura (*) | ANÀLISI SENSORIAL II | Codi | 19214116 | |||||||||||||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||||||||||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | Horaris i dates d'examen | |||||||||||||
6 | Obligatòria | Tercer | Anual |
|||||||||||||||
Modalitat i llengua d'impartició | ||||||||||||||||||
Prerequisits | ||||||||||||||||||
Departament | Bioquímica i Biotecnologia |
|||||||||||||||||
Coordinador/a |
|
Adreça electrònica | jmcanals@urv.cat nicolasrozes@urv.cat gerard.fonts@urv.cat mariona.gil@urv.cat anna.borrull@urv.cat elena.gonzalezr@urv.cat mariadelmar.margalef@urv.cat maria.martir@urv.cat |
|||||||||||||||
Professors/es |
|
|||||||||||||||||
Web | http://moodle.urv.net | |||||||||||||||||
Descripció general i informació rellevant | Aprofundir en el tast, estadística, disseny i tast de vins de varietats diferents aprenent a fer descripcions. | |||||||||||||||||
| ||||||||||||||||||
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent |