Grau d'Enologia (2009) |
Assignatures |
GESTIÓ MEDIAMBIENTAL DE LA INDÚSTRIA VITIVINÍCOLA |
Competències |
DADES IDENTIFICATIVES | 2012_13 |
Assignatura | GESTIÓ MEDIAMBIENTAL DE LA INDÚSTRIA VITIVINÍCOLA | Codi | 19214124 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
5 | Obligatòria | Quart | Segon |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Tipus A | Codi | Competències Específiques |
A5 | Participar en la programació i disseny de noves plantacions o modificacions de les existents així com d'instal•lacions vitivinícoles. | |
A8 | Ser capaç de realitzar la transformació d'aquest raïm en vi en funció del tipus de producte buscat, dels imperatius reglamentaris i d'higiene. | |
A13 | Ser capaç de dirigir una empresa vitivinícola. | |
Tipus B | Codi | Competències Transversals |
B2 | Resoldre problemes complexos de forma efectiva en el camp de l'enologia. | |
B3 | Aplicar el pensament crític, lògic i creatiu, demostrant capacitat d’innovació. | |
B7 | Tenir sensibilització en temes mediambientals. | |
B8 | Gestionar projectes tècnics o professionals complexes. | |
Tipus C | Codi | Competències Nuclears |
C2 | Utilitzar de manera avançada les tecnologies de la informació i la comunicació. | |
C3 | Gestionar la informació i el coneixement. | |
C5 | Comprometre’s amb l'ètica i la responsabilitat social com a ciutadà/ana i com a professional. |