2012_13
2012_13
2023_24
2022_23
2021_22
2020_21
2019_20
2018_19
2017_18
2016_17
2015_16
2014_15
2013_14
2011_12
2010_11
2009_10
2008_09
2007_08
2006_07
Guia docent
Facultat de Turisme i Geografia
A
A
A
català
castellano
english
Centre
Serveis centre
Calendari acadèmic
Ensenyaments
Grau
Grau de Geografia i Ordenació del Territori (2009)
Grau de Turisme (2009)
Màster Oficial
Planificació Territorial: Informació, Eines i Mètodes (2011)
Tècniques d'Anàlisi i Innovació Turística (2010)
1r Cicle
Turisme (2002)
Pla d'acció tutorial
Currículum Nuclear
URV- CIUTADANA (Grau)
Assignatures
TECNOLOGIA DEL SERVEI DE VINS. HARMONIA DE VINS I MENJARS
DADES IDENTIFICATIVES
2012_13
Assignatura (*)
TECNOLOGIA DEL SERVEI DE VINS. HARMONIA DE VINS I MENJARS
Codi
19214203
Ensenyament
Cicle
1r
Descriptors
Crèd.
Tipus
Curs
Període
Horaris i dates d'examen
3
Optativa
Primer
Modalitat i llengua d'impartició
Veure grups activitat
Prerequisits
Departament
Bioquímica i Biotecnologia
Coordinador/a
NADAL ROQUET-JALMAR, MONTSERRAT
Adreça electrònica
montserrat.nadal@urv.cat
mariaassumpta.mateos@urv.cat
Professors/es
NADAL ROQUET-JALMAR, MONTSERRAT
MATEOS FERNÁNDEZ, MARIA ASSUMPTA
Web
Descripció general i informació rellevant
Presentació dels vins en l'àmbit de la restauració i el turisme. Harmonia i maridatge de vins i menjars.
Competències
Resultats d'aprenentage
Continguts
Planificació
Metodologies
Atenció personalitzada
Avaluació
Fonts d'informació
Recomanacions
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent