Tipus A
|
Codi |
Competències Específiques |
|
Comú |
|
AC2 |
Coneixements científics i tècnics dels processos d’elaboració del vi. |
|
Professionalitzador |
|
Recerca |
|
AR2 |
Perfecta capacitació per incorporar-se productivament a un departament universitari per tal de desenvolupar les tasques pròpies d’una Tesis doctoral. |
|
AR4 |
L’excel•lència en l’estudi i coneixement de l’àmbit de recerca en enologia. |
|
AR7 |
La presentació de resultats en format de literatura científica, d’acord amb els estàndards comunament acceptats. |
|
AR8 |
L’avaluació crítica de resultats de recerca enològica, pròpia o aliena. |
Tipus B
|
Codi |
Competències Transversals |
|
Comú |
|
BC2 |
Treballar autònomament amb iniciativa. |
|
BC6 |
Actuar amb un esperit crític i responsable. |
|
BC12 |
Aprendre a aprendre. |
Tipus C
|
Codi |
Competències Nuclears |
|
Comú |
|
CC2 |
Ús de les eines específiques de TIC per al desenvolupament professional derivat del curs de postgrau. |
|
CC4 |
Desenvolupament d’habilitats informacionals. |