Guia docent Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química |
català |
Grau d'Enginyeria Agroalimentària (2010) |
Assignatures |
BIOTECNOLOGIA DE LES INDÚSTRIES AGROALIMENTÀRIES |
Resultats d'aprenentage |
DADES IDENTIFICATIVES | 2012_13 |
Assignatura | BIOTECNOLOGIA DE LES INDÚSTRIES AGROALIMENTÀRIES | Codi | 20214101 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Obligatòria | Tercer | Segon |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Tipus A | Codi | Resultats d'aprenentatge |
A1.1 |
Capacitat per conèixer, comprendre i utilitzar els principis d’aplicacions de la biotecnologia en l'enginyeria agrícola i ramadera. Coneix les bases científiques i tecnològiques de la Biotecnologia. Distingeix les principals aplicacions clàssiques de la Biotecnologia a les Indústries Agroalimentàries en el camp dels aliments fermentats. Entén el funcionament de les tecnologies d'obtenció d'organismes transgènics. Aplica els coneixements biotecnològics als processos agroalimentaris. | |
Tipus B | Codi | Resultats d'aprenentatge |
Tipus C | Codi | Resultats d'aprenentatge |
C1.4 |
Produeix un text escrit gramaticalment correcte Produeix un text escrit ben estructurat, clar i ric Produeix un text escrit adequat a la situació comunicativa |