Guia docent Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química |
català |
Grau d'Enginyeria Agroalimentària (2010) |
Assignatures |
ENGINYERIA DE PROCESSOS AGROALIMENTARIS I |
Resultats d'aprenentage |
DADES IDENTIFICATIVES | 2012_13 |
Assignatura | ENGINYERIA DE PROCESSOS AGROALIMENTARIS I | Codi | 20214114 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
6 | Obligatòria | Tercer | Anual |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Tipus A | Codi | Resultats d'aprenentatge |
A1.1 |
Capacitat per conèixer, comprendre i utilitzar els principis d'Enginyeria i tecnologia dels aliments: Enginyeria i operacions bàsiques d'aliments; Tecnologia d'aliments; Processos en les indústries agroalimentàries. Modelització i optimització. Descriu els conceptes de difusió, difusivitat, coeficients individual i global de transferència de matèria. Calcula l'equilibri líquid / vapor per a mescles binàries ideals i reals. Diferencia entre els diferents equips que s'utilitzen per dur a terme operacions de destil·lació i determina les etapes necessàries per dur a terme un procés de rectificació. Calcula el nombre d'etapes necessàries en processos d'absorció / desorció en sistemes diluïts d'un component. Dissenya i modela sistemes d'evaporació simple i múltiple. Diferencia entre les tecnologies de deshidratació d'aliments. Defineix el concepte d'activitat d'aigua i aplica els models d'isotermes d'adsorció. Calcula les propietats físiques de l'aire humit. Aplica els principis de transferència de matèria i energia al disseny d'assecadors per convecció. | |
Tipus B | Codi | Resultats d'aprenentatge |
Tipus C | Codi | Resultats d'aprenentatge |
C1.4 |
Produeix un text escrit gramaticalment correcte Produeix un text escrit ben estructurat, clar i ric Produeix un text escrit adequat a la situació comunicativa |