Guia docent Facultat de Química |
català |
Grau de Bioquímica i Biologia Molecular (2009) |
Assignatures |
BIOQUÍMICA CULINÀRIA |
Avaluació |
DADES IDENTIFICATIVES | 2013_14 |
Assignatura | BIOQUÍMICA CULINÀRIA | Codi | 13214209 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Optativa | Primer |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Metodologies | Competències | Descripció | Pes | ||||
Seminaris |
|
Assistència, participació i realització de les activitats de seminaris. | 25% | ||||
Proves mixtes |
|
Els continguts de l'assignatura s’avaluaran amb dos exàmens parcials. |
75% |
||||
Altres |
Altres comentaris i segona convocatòria | |||
Serà necessària una puntuació mínima de 5 punts en els exàmens parcials per superar l'assignatura. La segona convocatòria constarà d'un examen únic i es mantindrà la nota i el pes de la nota dels seminaris. Es limitarà l'ús de telèfons mòbils a l'aula i als exàmens. |