Guia docent Facultat de Química |
català |
Nutrició i Metabolisme (2012) |
Assignatures |
MICROCOMPONENTS DE LA DIETA |
Fonts d'informació |
DADES IDENTIFICATIVES | 2013_14 |
Assignatura | MICROCOMPONENTS DE LA DIETA | Codi | 13675105 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 2n | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Obligatòria | Primer | Únic anual |
Competències | Objectius d'aprenentatge | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Bàsica |
Brody T., Nutritional Biochemistry, 2nd ed. San Diego: Academic Press, 1999 Linder MC, editora, Nutrición: aspectos bioquímicos, metabólicos y clínicos, Pamplona: EUNSA, 1988 Prasad AS, editor, Essential and toxic trace elements in human health and disease: the First International Meeting of the International Society for Trace Element Research in Humans held in Palm Springs, California, Dece, New York: Liss, 1988 Combs GF, The Vitamins: fundamental aspects in nutrition and health, 3rd ed. Amsterdan: Elsevier, 2008 McDowell LR., Vitaminas, Barcelona: Ediciones S, 2004 Gibney ME, Vorster HH, Kok FJ, editors, Introducción a la nutrición humana, Zaragoza: Acribia, 2004 Alemany M, Enciclopedia de las dietas y la nutrición, 2a ed. Barcelona: Planeta, 1999 , Annual Reviews of Nutrition, , , International Journal of Food Science and Vitaminology, , , British Journal of Nutrition, , , International Journal of Obesity, , , The Journal of Nutrition, , , Annual Reviews of Nutrition, , , The American Journal of Nutrition, , , Food and Nutrition Information Centre: www.nal.usda.gov, , , FAO: www.fao.org, , , OMS: www.who.int, , , Harvard School of Public Health : www.hsph.harvard.edu, , |
Pàgina web Food and Nutrition Information Centre: www.nal.usda.gov FAO: www.fao.org OMS: www.who.int Harvard School of Public Health : www.hsph.harvard.edu |
|
Complementària | |