2013_14
Guia docent 
Facultat de Química
A A 
català 
Nutrició i Metabolisme (2012)
 Assignatures
  DISSENY I FORMULACIÓ DE NOUS ALIMENTS
   Objectius d'aprenentatge
Objectius Competències
AC1
AC2
AC3
AC4
AC5
AC7
AP5
AP6
AP7
AP8
BC2
Tenir una visió general del que significa dissenyar nous productes en la indústria dels aliments.
Adquirir coneixements i establir criteris per a la selecció d'ingredients industrials i additius tenint en compte les funcions que han de tenir en el desenvolupament d'un nou producte.
Fomentar la interrelació entre els aspectes bàsics de la formulació i els aspectes bàsics d'altres matèries ja cursades (valor nutritiu i sensorial, higiene i seguretat, anàlisi, control i tecnologia alimentària).
Conèixer les eines de les quals disposen els tècnics alimentaris en la tasca de desenvolupament de nous productes.
Saber com es comportaran els diferents ingredients segons els processos i tecnologies alimentàries aplicades.
Tenir el criteri suficient per dissenyar i formular un nou producte alimentari.