Guia docent Facultat de Química |
català |
Nutrició i Metabolisme (2012) |
Assignatures |
DISSENY I FORMULACIÓ DE NOUS ALIMENTS |
Objectius d'aprenentatge |
DADES IDENTIFICATIVES | 2013_14 |
Assignatura | DISSENY I FORMULACIÓ DE NOUS ALIMENTS | Codi | 13675220 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 2n | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Optativa | Únic anual |
Competències | Objectius d'aprenentatge | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Objectius | Competències | ||
AC1 AC2 AC3 AC4 AC5 AC7 AP5 AP6 AP7 AP8 |
BC2 |
||
Tenir una visió general del que significa dissenyar nous productes en la indústria dels aliments. | |||
Adquirir coneixements i establir criteris per a la selecció d'ingredients industrials i additius tenint en compte les funcions que han de tenir en el desenvolupament d'un nou producte. | |||
Fomentar la interrelació entre els aspectes bàsics de la formulació i els aspectes bàsics d'altres matèries ja cursades (valor nutritiu i sensorial, higiene i seguretat, anàlisi, control i tecnologia alimentària). | |||
Conèixer les eines de les quals disposen els tècnics alimentaris en la tasca de desenvolupament de nous productes. | |||
Saber com es comportaran els diferents ingredients segons els processos i tecnologies alimentàries aplicades. | |||
Tenir el criteri suficient per dissenyar i formular un nou producte alimentari. |