Guia docent Facultat de Química |
català |
Nutrició i Metabolisme (2012) |
Assignatures |
DISSENY I FORMULACIÓ DE NOUS ALIMENTS |
Metodologies |
DADES IDENTIFICATIVES | 2013_14 |
Assignatura | DISSENY I FORMULACIÓ DE NOUS ALIMENTS | Codi | 13675220 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 2n | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Optativa | Únic anual |
Competències | Objectius d'aprenentatge | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Descripció | |
Activitats Introductòries | Activitats dirigides a prendre contacte i recollir informació dels estudiants i presentació de l'assignatura. |
Sessió Magistral | Sessió magistral Classes de teoria impartides pel professorat seguint una presentació en PowerPoint complementada amb uns articles o documents que el professor haurà penjat prèviament al Campus Virtual perquè l'alumnat els descarregui i llegeixi. |
Seminaris | Seminaris Aprofundiment de temes concrets, com per exemple: — Estudi de productes nous existents al mercat. — Estudi de llistes d'ingredients de productes que es troben al mercat. Per a la preparació de les classes teòriques i dels seminaris, com a complement, l'alumnat haurà de llegir articles o documents que el professorat col·locarà al Campus Virtual, i també haurà de buscar informació a la xarxa mitjançant cercadors o enllaços que proposarà el professor. |
Treballs | Treballs L'alumnat haurà de buscar informació i llegir els documents i articles lliurats pel professor per poder preparar les classes i els seminaris. |
Atenció personalitzada |