Guia docent Facultat de Química |
català |
Nutrició i Metabolisme (2012) |
Assignatures |
DISSENY I FORMULACIÓ DE NOUS ALIMENTS |
Avaluació |
DADES IDENTIFICATIVES | 2013_14 |
Assignatura | DISSENY I FORMULACIÓ DE NOUS ALIMENTS | Codi | 13675220 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 2n | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Optativa | Únic anual |
Competències | Objectius d'aprenentatge | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Descripció | Pes | ||
Treballs | Un petit treball de camp |
30% | |
Proves mixtes | Examen final tipus test o de preguntes curtes | 50% | |
Proves pràctiques |
Dos exercicis pràctics |
20% | |
Altres | L'assistència a classe es valorarà positivament en el cas d'haver de revisar la nota obtinguda. |
||
Altres comentaris i segona convocatòria | |||
Avaluació única Qui desitgi acollir-se al sistema d'avaluació única haurà de comunicar-ho al professorat responsable de l'assignatura i signar un document de compromís durant la primera setmana posterior a l'inici de l'assignatura. L'examen inclourà una prova de tipus test (70% de la nota) i una anàlisi d'una llista d'ingredients (30%) |