Guia docent Facultat de Química |
català |
Nutrició i Metabolisme (2012) |
Assignatures |
INTOLERÀNCIES I AL·LÈRGIES ALIMENTÀRIES |
Metodologies |
DADES IDENTIFICATIVES | 2013_14 |
Assignatura | INTOLERÀNCIES I AL·LÈRGIES ALIMENTÀRIES | Codi | 13675225 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 2n | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Optativa | Únic anual |
Competències | Objectius d'aprenentatge | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Descripció | |
Activitats Introductòries | Activitats encaminades a prendre contacte i a recollir informació dels estudiants i presentació de l’assignatura. |
Sessió Magistral | Exposició dels continguts de l'assignatura. |
Pràctiques a través de TIC | Pràctiques d'ordinadors |
Resolució de problemes, exercicis a l'aula ordinària | Pràctiques amb documents |
Treballs | Treballs que realitza l'estudiant, tutelat/dirigit |
Atenció personalitzada |