Guia docent Facultat de Química |
català |
Nutrició i Metabolisme (2012) |
Assignatures |
ASPECTES TECNOLÒGICS DELS COMPONENTS DELS ALIMENTS |
Metodologies |
DADES IDENTIFICATIVES | 2013_14 |
Assignatura | ASPECTES TECNOLÒGICS DELS COMPONENTS DELS ALIMENTS | Codi | 13675233 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 2n | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Optativa | Únic anual |
Competències | Objectius d'aprenentatge | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Descripció | |
Activitats Introductòries | Activitats encaminades a prendre contacte i a recollir informació dels estudiants i presentació de l’assignatura. |
Sessió Magistral | Mètode expositiu (lecció magistral) |
Resolució de problemes, exercicis | Seminaris i tallers (problemes, treballs, debats, fòrums, etc.). Estudi de casos. Realització de treballs bibliogràfics. Anàlisi crítica de la bibliografia. |
Atenció personalitzada | Tutories individuals i de grup |