Guia docent Facultat de Química |
català |
Nutrició i Metabolisme (2012) |
Assignatures |
ASPECTES TECNOLÒGICS DELS COMPONENTS DELS ALIMENTS |
Avaluació |
DADES IDENTIFICATIVES | 2013_14 |
Assignatura | ASPECTES TECNOLÒGICS DELS COMPONENTS DELS ALIMENTS | Codi | 13675233 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 2n | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Optativa | Únic anual |
Competències | Objectius d'aprenentatge | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Descripció | Pes | ||
Resolució de problemes, exercicis | Treballs o projectes (presentació escrita i/o oral) | 50% | |
Proves mixtes | Proves (examen tipus mixte, text i preguntes curtes) | 50% | |
Altres comentaris i segona convocatòria | |||
Els estudiants que no hagin superat l'assignatura podran presentar-se a la 2ª convocatòria. El centre determinarà el calendari de proves al qual es donarà la corresponent difusió. |